Οικονομια

Χρυσή βράβευση για την COCO-MAT στα Green Awards 2022

Σε συνέχεια της βράβευσης της COCO-MAT στα Business Superbrands, η ηγέτιδα εταιρία στον χώρο των προϊόντων ύπνου λαμβάνει ακόμα μια διάκριση στα φετινά Green Awards της εταιρίας Boussias, έναν θεσμό που αναδεικνύει καλές πρακτικές που προάγουν την πράσινη οικονομία και έναν οικολογικό τρόπο ζωής. Πρόκειται για μια διάκριση που αφορά στο νέο πρωτοποριακό στρώμα Επίκουρος, που βραβεύτηκε ως το κορυφαίο «πράσινο» στρώμα της χρόνιας στην κατηγορία «Οικολογικά Είδη Σπιτιού».

Το στρώμα Επίκουρος είναιένα στρώμα μεγάλης ελαστικότητας από φυσικά υλικά, όπως φυσικό καουτσούκ, κοκοφοίνικα, αλογότριχα, ίνες κάκτου και θαλάσσια φύκια και αποτελεί την επιτομή της λειτουργικότητας και της ευελιξίας χάρη στα 3 διαφορετικά μικρο-στρώματα που διαθέτει και τα οποία χωρίζουν την επιφάνειά του σε 3 διαφορετικές ζώνες. Με τον τρόπο αυτό επιτρέπει να τοποθετούνται τα τμήματά του σε τέτοια διάταξη, ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες του εκάστοτε σώματός, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όποιον θέλει να αλλάζει τη διάταξή τους όποτε επιθυμεί.

Όπως αναφέρει και ο Παύλος Ευμορφίδης, Account Manager, International Department της COCO-MAT: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για μία ακόμα διάκριση, η οποία αφορά στο πιο καινοτόμο στρώμα που έχουμε σχεδιάσει μέχρι σήμερα. Στόχος μας μέσα από αυτή τη βράβευση είναι ο κόσμος να γνωρίσει τον Επίκουρο και να μάθει τα πάντα γύρω από τις ιδιότητές του. Πρόκειται για ένα προϊόν που μπορεί να προσαρμοστεί και να ανταποκριθεί σε κάθε ανάγκη και κάθε φάση της ζωής ενός ανθρώπου. Αυτό είναι που το κάνει μοναδικό!»

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Μηχανή Αναζήτησης

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button