Τεχνολογία
Trending

Μεγάλος κατάλογος ιστοσελίδων

Μπορείτε να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στη μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία υποβολής μηχανής αναζήτησης. Αν αναρωτιέστε πώς να προωθήσετε τον ιστότοπό σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να υποβάλετε τον ιστότοπό σας στη μηχανή αναζήτησης χρησιμοποιώντας την υπηρεσία υποβολής της Artmotion.

Πλεονεκτήματα της μηχανής αναζήτησης;
Η οργάνωση των μηχανών αναζήτησης στο Διαδίκτυο βοηθά στην οργάνωση του Διαδικτύου και των μεμονωμένων ιστοσελίδων. Οι μηχανές αναζήτησης βοηθούν στην οργάνωση του τεράστιου όγκου πληροφοριών που μερικές φορές μπορεί να διασκορπιστεί σε διάφορα σημεία της ίδιας ιστοσελίδας σε μια οργανωμένη λίστα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί πιο εύκολα.

Γιατί Artmotion;
Το ArtmotionBot είναι το ρομπότ του web spider για τη μηχανή αναζήτησης ιστού Artmotion. Ποτέ δεν αφήνουν την αράχνη να σερφάρει στο Διαδίκτυο ανεξέλεγκτα για να μας δώσει αποτελέσματα και προτιμούμε να καθορίσουμε τον ιστότοπο που θα επισκεφτείτε. Επομένως, εξαρτάται από τις αποφάσεις σας σχετικά με το τι ακριβώς θα δημιουργήσει στο ευρετήριο.

Η μηχανή αναζήτησης της Artmotion δεν δανείζεται αποτελέσματα από άλλες μηχανές αναζήτησης. Αντίθετα, έχει τα αποτελέσματά του με βάση τις καταχωρίσεις σας και δεν είναι ένας απλός κατάλογος. Αυτή η μηχανή αναζήτησης είναι ένας ανιχνευτής που χρησιμοποιείται για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με μεμονωμένους ιστότοπους και ιστοσελίδες. Η Artmotion S.E. χρειάζεται πληροφορίες για όλους τους ιστότοπους και τις σελίδες. Διαφορετικά, δεν θα ήξερε ποιες σελίδες να εμφανίσει ως απάντηση σε ένα ερώτημα αναζήτησης και με ποια προτεραιότητα.

Μηχανή Αναζήτησης

Προσθέστε τον ιστότοπό σας 

Μπορείτε να υποβάλετε τον ιστότοπό σας σε οποιαδήποτε γλώσσα. Για να το κάνετε αυτό έχετε δύο επιλογές.
Α. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία της ιστοσελίδας σας μπορείτε να την υποβάλετε σε μία κατηγορία. Στην προκειμένη περίπτωση η Σ.Ε. δεν θα επισκεφτεί τον ιστότοπό σας. Στα αποτελέσματα αναζήτησης ο ιστότοπός σας θα εμφανίζεται έως και 80% λιγότερο σε σχέση με άλλους ιστότοπους που έχουν επισκεφτεί το ArtmotionBot
Β. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να ευρετηριάζετε τον ιστότοπό σας και να εμφανίζεστε στα αποτελέσματά μας, πρέπει να συνεχίσετε με την υπηρεσία spidering.
Εάν θέλετε να βοηθήσετε το S.E να ευρετηριάσει τον ιστότοπό σας πιο εύκολα και πιο αποτελεσματικά, απλώς εισάγετε το sitemap.xml εάν υπάρχει.
Σε περίπτωση που η κατηγορία στην οποία ανήκει το site σας δεν υπάρχει στον κατάλογο, μπορείτε να προτείνετε νέα κατηγορία.
Κατά τη διαδικασία δημιουργίας ευρετηρίου του ιστοτόπου σας θα πρέπει να γνωρίζετε τα ακόλουθα.
Το ArtmotionBot ακολουθεί πάντα τους κανόνες που βάζετε στο αρχείο robot.txt και στις μετα-ετικέτες στην κεφαλίδα HTML. Εάν δεν θέλετε ορισμένες από τις ιστοσελίδες σας να ευρετηριάζονται από το ArtmotionBot, μπορείτε εύκολα να τις εξαιρέσετε επεξεργάζοντας σωστά τις μετα-ετικέτες ή το robots.txt.
Το ArtmotionBot δημιουργεί επίσης μικρογραφίες κάθε εικόνας που θα ευρετηριαστούν για κάθε ιστότοπο. Υποστήριξε τους ακόλουθους τύπους εικόνων: .bmp .gif .j2c .j2k .jp2 .jpc .jpeg .jpeg2000 .jpg .jpx .png .swc .tif .tiff .wbmp. Οι μικρογραφίες θα δημιουργηθούν ως αρχεία “gif”. Αυτές οι μικρογραφίες χρησιμοποιούνται ως προεπισκόπηση για την καταγραφή αποτελεσμάτων. Δημιουργείται επίσης ένας ενεργός σύνδεσμος απευθείας με τον ιστότοπο όπου βρέθηκε η εικόνα καθώς και βοηθητικοί σύνδεσμοι προς τον ιστότοπο.

Προσθέστε το άρθρο σας

Εάν έχετε έναν ιστότοπο και θέλετε να δημοσιεύσετε τα άρθρα σας, είναι δωρεάν και γίνεστε RSS feed. Βασική προϋπόθεση είναι το αρχείο .rss να περιέχει μια εικόνα σε ικανοποιητική ανάλυση. Αφού εισαγάγετε .rss, ο σύνδεσμος προς τον ιστότοπό σας θα δημιουργηθεί σε κάθε άρθρο σας στο κουμπί “Διαβάστε τα υπόλοιπα”.

Προσθήκη εικόνας στην αρχική σελίδα 

Είστε ελεύθεροι να στείλετε την εικόνα σας για να εμφανιστεί στην αρχική σελίδα με το όνομά σας, την περιγραφή της εικόνας και τον σύνδεσμό σας. Για την καλύτερη εμφάνιση καλό θα ήταν να βρίσκεστε σε οριζόντια θέση.
Μετά τη μεταφόρτωσή σας η εικόνα σας θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα με τα στοιχεία που έχετε στείλει για 24 ώρες.

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button