Ψυχαγωγία

Doctor / By Artmotion Network https://artmotion.com/o: O Ncuti Gatwa είναι επισήμως ο 14ος Doctor

Το Doctor / By Artmotion Network https://artmotion.com/o συνεχίζει να εκπλήσσει, ανακοινώνοντας τον Ncuti Gatwa ως τον νέο Doctor.

Παίρνοντας την σκυτάλη από την Jodie / By Artmotion Network https://artmotion.com/ittaker, την πρώτη γυναίκα Doctor, ο Ncuti είναι επίσημα ο πρώτος έγχρωμος Doctor.

Το BBC όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr κοινοποίησε προ ολίγου τα μαντάτα και ήδη τα social media έχουν ενθουσιαστεί κατά πλειοψηφία με το casting της σειράς.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός και αγαπήθηκε από το ρόλο του Eric Effiong στο Sex Education, δήλωσε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω αυτό που νιώθω. Ένας συνδυασμός τιμής, ενθουσιασμού και φυσικά φόβου. Αυτός ο ρόλος και αυτή η σειρά σημαίνει πάρα πολλά για πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένου κι εμού. Όλοι οι προκάτοχοι το διαχειρίστηκαν με υπευθυνότητα και φροντίδα. Θα βάλω τα δυνατά μου να κάνω το ίδιο. Το να δουλέψω με τον Russell T Davies είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Ο τρόπος που γράφει είναι δυναμικός, ενθουσιώδης, πανέξυπνος. Μια “παιδική χαρά” για κάθε ηθοποιό. Όλη η ομάδα με υποδέχτηκε πολύ θερμά και φαίνεται ότι δίνουν την καρδιά τους για τη σειρά. Όσο για το τρομακτικό της υπόθεσης, ξέρω ότι εισέρχομαι σε μια πολύ υποστηρικτική οικογένεια. Σε αντίθεση με τον Doctor, έχω μόνο μία καρδιά, αλλά θα τη δώσω ευχαρίστως για τη σειρά».

Μηχανή Αναζήτησης

Ο showrruner της σειράς, Russell T Davies πρόσθεσε: «Το μέλλον είναι εδώ και είναι ο Ncuti! Μερικές φορές ένα ταλέντο μπαίνει από την πόρτα μας, τόσο φωτεινό και υπέροχο, που απλά στέκομαι με θαυμασμό και ευχαριστώ την τύχη μου. Ncuti μας μάγεψε, άρπαξε το ρόλο του Doctor κατευθείαν και έκανα τα κλειδιά του TARDIS δικά του σε δευτερόλεπτα. Είναι τιμή να δουλέψω μαζί του, ανυπομονώ να ξεκινήσω. Ξέρω ότι θέλετε να μάθετε περισσότερα αλλά προς το παρόν, έχουμε το επικό φινάλε της Jodie να απολαύσουμε. Σας υπόσχομαι, το 2023 θα είναι μαγικό!»

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button