Ψυχαγωγία

Eurovision: Οι Kalush Orchestra βγάζουν σε δημοπρασία το τρόπαιο τους για ανθρωπιστικούς σκοπούς

Οι Kalush Orchestra είναι οι μεγάλοι νικητές της Eurovision 2022. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το θρίαμβό τους στον 66ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το «Stefania», oι Kalush Orchestra ανακοίνωσαν ότι θα βγάλουν το τρόπαιό τους σε δημοπρασία προκειμένου να βοηθήσουν την πατρίδα τους.

Το μουσικό κομμάτι που έχει γίνει ύμνος μεταξύ των Ουκρανών από όταν ξέσπασε ο πόλεμος με τη Ρωσία και μετράει εκατομμύρια προβολές στο Διαδίκτυο συγκίνησε όχι μόνο τους τηλεθεατές του μουσικού διαγωνισμού, αλλά και πολίτες σε όλο τον κόσμο που αντιτίθενται στον πόλεμο με θύματα αμάχους.

Μετά την Sony Music που έχει τα δικαιώματα και αποφάσισε να δωρίσει όλα τα έσοδα της «Stefania» σε ανθρωπιστικούς σκοπούς που έχει επιλέξει το ίδιο το συγκρότημα, τώρα τα μέλη του συγκροτήματος θα δωρίσουν το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη δημοπρασία σε μια μη κυβερνητική οργάνωση που στηρίζει τον ουκρανικό στρατό όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Να σημειωθεί ότι και τα μέλη του Kalush Orchestra θα επιστρέψουν και αυτοί σύντομα στις τάξεις του ουκρανικού στρατού, υπερασπιζόμενοι την πατρίδα τους που από τις 24 Φεβρουαρίου βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση.

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button