Ψυχαγωγία

House of the Dragon: Ο George R.R. Martin επιβεβαιώνει το τέλος των γυρισμάτων της σειράς

Τα γυρίσματα του House of the Dragon έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr το επιβεβαίωσε ο George R.R. Martin, δημιουργός του κόσμου του Game of Thrones και παραγωγός της νέας σειράς που θα απολαύσουμε μέσα από το HBO και HBO Max.

Όπως ανέφερε στο προσωπικό του blog:

Εξαιρετικά νέα από το Λονδίνο. Πληροφορούμαι πως τα γυρίσματα της 1ης σεζόν του House of the Dragon έχουν ολοκληρωθεί. Ναι, και τα 10 επεισόδια. Έχω δει μερικά κομμάτια από αυτά και τα λατρεύω. Φυσικά, υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμη. Ειδικά εφέ, χρωματισμοί, μουσική, όλη η δουλειά της τελικής φάσης της παραγωγής. Αλλά το σενάριο, η σκηνοθεσία και η υποκριτική, όλα είναι άψογα. Ελπίζω να σας αρέσουν όπως άρεσαν και σε μένα. Ρωτάτε τώρα πότε θα δούμε τη σειρά. Μακάρι να μπορούσα να σας πω. Την άνοιξη; Δύσκολα. Ίσως το καλοκαίρι; Θα μπορούσε. Το φθινόπωρο; Ποιος ξέρει.

Μηχανή Αναζήτησης

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο διευθυντής προγράμματος του ΗΒΟ και του HBO Max είχε δηλώσει πως δεν είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσει την ημερομηνία πρεμιέρας της σειράς, αν και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα την απολαύσουμε μέσα στο 2022.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button