Τρόπος ζωής

«Neighbours»: Τέλος μετά από 37 χρόνια για τη μακροβιότερη αυστραλιανή σειρά

Η σειρά «Neighbours» πλησιάζει προς το τέλος της μετά από 37 χρόνια, όπως επιβεβαίωσαν οι παραγωγοί.

Η εταιρεία παραγωγής της δημοφιλούς αυστραλιανής σαπουνόπερας Fremantle απέτυχε να εξασφαλίσει τηλεοπτικό δίκτυο στο Ηνωμένο Βασίλειο και χρηματοδότηση.

Η σειρά από την οποία ξεκίνησαν διεθνή καριέρα αμέτρητοι σταρ, όπως η Κάιλι Μινόγκ, ο Τζέισον Ντόνοβαν, η Μάργκο Ρόμπι, ο Λίαμ Χέμσγουορθ και ο Γκάι Πιρς είναι η μακροβιότερη δραματική στην αυστραλιανή τηλεόραση και ήταν τόσο δημοφιλής στη Βρετανία, ώστε να χρηματοδοτείται από το Channel 5 από το 2008.

«Λυπούμαστε πολύ που ανακοινώνουμε ότι μετά από περίπου 37 χρόνια και σχεδόν 9.000 επεισόδια που μεταδόθηκαν, πρέπει να επιβεβαιώσουμε ότι η σειρά ''Neighbours'' θα σταματήσει τον Ιούνιο» αναφέρεται σε ανάρτηση στη σελίδα της σειράς στο Twitter.

Μηχανή Αναζήτησης

«Μετά την απώλεια του βασικού μας συνεργάτη στο Ηνωμένο Βασίλειο και παρά την εκτεταμένη αναζήτηση εναλλακτικής χρηματοδότησης, απλώς δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να τερματίσουμε τη σειρά» διευκρινίζεται.

«Για τους καταπληκτικούς, πιστούς θαυμαστές μας, ξέρουμε ότι αυτή είναι μια τεράστια απογοήτευση, όπως και για όλους εμάς στην ομάδα. Σας ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και την υποστήριξή σας και υποσχόμαστε να ολοκληρώσουμε τη σειρά σε απίστευτα υψηλό επίπεδο. Από εδώ και πέρα, τιμάμε τους ''Neighbours''».

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς προβλήθηκε τον Μάρτιο του 1985.

Μετά την ανακοίνωση, η απόφοιτος του Neighbours Κάιλι Μινόγκ, η οποία έπαιξε τη Σαρλίν Ρόμπινσον μεταξύ 1986 και 1988, απέτισε φόρο τιμής στο Twitter.

Τις ζωές των χαρακτήρων της οδού Ράμσεϊ παρακολουθούν στο Ηνωμένο Βασίλειο 1,5 εκατομμύρια θεατές την ημέρα. Τα γυρίσματα, όπως ανακοινώθηκε θα ολοκληρωθούν στις 10 Ιουνίου και το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί τον Αύγουστο.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button