Τρόπος ζωής

Nick Cave: Νεκρός και ο δεύτερος γιος του, Jethro Lazenby

Βαρύ πένθος για τον Nick Cave, καθώς σε ηλικία 31 ετών, πέθανε ο γιος του Jethro Lazenby, επτά χρόνια μετά το θάνατο του αδερφού του, Arthur, σε ηλικία 15 ετών, όταν είχε πέσει από γκρεμό στο Μπράιτον.

Την είδηση θανάτου του Jethro γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, στην οποία ανέφερε τα εξής: «Με μεγάλη στεναχώρια, μπορώ να επιβεβαιώσω πως ο γιος μου Jethro, πέθανε. Θα ήθελα από όλους να ζητήσω την κατανόησή του για ηρεμία και ιδιωτικότητα».

Ο 30χρονος Jethro Lazenby, με καταγωγή από τη Μελβούρνη, ήταν ηθοποιός και μοντέλο. Σε ηλικία 8 ετών έμαθε ότι ο Nick Cave είναι ο βιολογικός του πατέρας, αφού διατηρούσε δεσμό με την Beau Lazenby και τον είχε αναγνωρίσει.

«Προς λύπη μου, δεν είχα πολλή επαφή με τον Jethro τα πρώτα χρόνια, αλλά τώρα έχω μια εξαιρετική σχέση μαζί του», είχε δηλώσει ο Nick Cave.

Μηχανή Αναζήτησης

Πριν λίγους μήνες είχε καταδικαστεί για επίθεση προς την μητέρα του, Beau, στη Μελβούρνη, όπου διέμεναν, με τους εκπροσώπους του να υποστηρίζουν ότι πρόσφατα είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια.

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button