Ψυχαγωγία

Survivor: Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ασυλία – Οι 4 υποψήφιοι

Δείτε βίντεο

Για πρώτη φορά από τότε που το παιχνίδι έγινε ατομικό, ο Άρης Σοϊλέδης δεν κατάφερε να κερδίσει την ασυλία στο Survivor.

Ο ποδοσφαιριστής ενώ ξεκίνησε τον αγώνα με νίκη, στη συνέχεια δεν βρήκε τον στόχο και με τέσσερις απανωτές ήττες αποχώρησε πρώτος από το αγώνισμα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Γιάννης, ο οποίος μετά από πολλές αναμετρήσεις κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ, παρότι δεν μπορούσε να προστατεύσει τον εαυτό του, μιας και ήταν ήδη υποψήφιος.

Στο συμβούλιο ανακοίνωσε ότι με την ασυλία που κέρδισε θα προστάτευε τον Στάθη που έφτασαν μαζί στον τελικό, ανοίγοντας τον δρόμο ουσιαστικά για την ψήφιση της Σταυρούλας.

Μηχανή Αναζήτησης

Έτσι και έγινε, και η Σταυρούλα θα έιναι για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα συνυποψήφια με την Μαίη, αλλά όχι και με την Ασημίνα, καθώς ο παίκτης που επέλεξαν να ψηφίσουν η παρέα του Στάθη της Σταυρούλας και του Νίκου Γιάννη ήταν ο για πρώτη φορά εκτεθειμένος Άρης.

Σχετικά Tags

Survivor

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button