Ψυχαγωγία

Survivor: Ποια είναι η νέα παίκτρια που θα ενισχύσει τους «Μαχητές»

Η 26χρονη γυμνάστρια γίνεται η 10η παίκτης της Μπλε Ομάδας

Μια νέα παίκτρια μπαίνει στη Μπλε Ομάδα του Survivor, με τον Γιώργο Λιανό να την καλωσορίζει απόψε στον Άγιο Δομίνικο.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική, τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του ΕΚΠΑ (ΤΕΦΑΑ), ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής.

Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια. Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια). Έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα σε ηλικία μόλις 18 ετών. Εργάζεται επίσης ως personal trainer.

Με τόσα εμπόδια που έχει κληθεί να υπερπηδήσει όλα αυτά τα χρόνια, θεωρεί πως ο στίβος μάχης του Survivor δικαιωματικά της… ανήκει. Έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ, ούτε κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Ακόμη και τις στιγμές που νιώθει ότι το σώμα της την «προδίδει».

Μηχανή Αναζήτησης

Έρχεται στο Survivor για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει. H ομάδα των «Μαχητών» έχει πλέον 10 μέλη και τα δεδομένα για μία ακόμα φορά αλλάζουν. Η Θωμαΐς, ο Σπύρος, ο Ανδρέας αλλά και άλλοι παίκτες της ομάδας, προσπαθούν να αναλύσουν τη στρατηγική της Ευρυδίκης. Ο Γιώργος Κατσαούνης από την άλλη βάζει στο επίκεντρο της συζήτησης τη στάση της Μυριέλλας.

Σχετικά Tags

Survivor

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button