Ψυχαγωγία

Survivor: Τα δίνει όλα για τις ασυλίες ο Άρης – Οι άλλοι ψηφίζουν στρατηγικά

Η παρέα του Σοϊλέδη μειοψηφεί – Το πρώτο όνομα που έβγαλε η κάλπη

Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση στρατηγικά. Η παρέα του μειοψηφεί, και γι'αυτό σε περίπτωση που βρεθεί χωρίς ασυλία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Για τον λόγο αυτό η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη. Αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του μετά τη δεύτερη ήττα μέσα στο αγώνισμα που τον έβαλε σε μπελάδες για την συνέχεια.

Ο αντίπαλός του Νίκος Γιαννης βρήκε πρώτος τον στόχο και ο ποδοσφαιριστής κλώτσησε το στεφάνι, πέταξε μπουκάλια στον πάγκο και ξεστόμισε και μερικά… "γαλλικά".

Ωστόσο οι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν να τον αποτελειώσουν σε δύο περιπτώσεις που βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό και τελικά ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει ακόμα μία ασυλία, παρά τη θεαματική προσπάθεια της Σταυρούλας.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε οι δύο παρέες ψηφίζουν η μία την άλλη. Η παρέα με την αριθμητική υπεροχή ήταν και εκείνη που έβγαλε την Ασημίνα πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Άρης Σοϊλέδης Survivor

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button