Ψυχαγωγία

The Last of Us: Θα αργήσει πολύ η πρεμιέρα της σειράς

Δεν είναι βέβαια πως προκαλεί μεγάλη έκπληξη, καθώς πολλές ήταν οι φήμες που υπήρχαν στα social media.

Όπως γράφει το Lordoftheseries.gr ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Casey Bloys σε δήλωσή του στο The Hollywood Reporter είπε:

Τα γυρίσματα ακόμα είναι σε εξέλιξη στον Καναδά και συγκεκριμένα τώρα γυρίζουν σκηνές στο Κάλγκαρι. Έχω την εντύπωση πως δεν θα δείτε το The Last of Us μέσα στο 2022. Έχω δει κάποια από τα πρώτα επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος καθώς ο Craig που είχε κάνει και το Chernobyl για το κανάλι μας, είναι εξαιρετικός σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Από όσα είδα είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ήταν φανταστικά, αλλά δεν θα υπάρχει πρεμιέρα μέσα στο 2022.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις η σειρά πρόκειται να κάνει γυρίσματα έως και το καλοκαίρι του 2022 και όπως φαίνεται το HBO προτιμάει να δώσει χρόνο για ένα καλό αποτέλεσμα, παρά να βιαστεί για μία πρεμιέρα. Να θυμίσουμε πως ο κόστος της σειράς κυμαίνεται στα 10εκ δολάρια το επεισόδιο και η πρώτη season θα διηγείται την ιστορία του πρώτου παιχνιδιού με αρκετές όμως αλλαγές από αυτό.

Μηχανή Αναζήτησης

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button