Τεχνολογία

TikTok: Η νέα λειτουργία που θα «μιμείται» το Instagram

Νέα ρύθμιση δοκιμάζεται από διάφορους χρήστες

Το TikTok ετοιμάζει ρύθμιση για stories, όπως του Instagram, η οποία ξεκίνησε τις δοκιμές τον Αύγουστο του 2021, τώρα είναι σε μορφή BETA και δοκιμάζεται από διάφορους χρήστες και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμη.

Τα stories στο TikTok θα εξαφανίζονται μετά από 24 ώρες, όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες εφαρμογές, και θα βλέπεις ποιοι το έχουν δει, αλλά με μία βασική διαφορά. Θα υπάρχουν σχόλια από κάτω, σαν να είναι post, και όχι μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Έτσι θα κάνεις story στο TikTok

Θα το κάνεις από το Post, όπως και με τα κλασικά βίντεο ή φωτό. Μπορείς όμως να εντοπίσεις στην κάμερα την επιλογή Quick. Αν θέλεις να δεις το story κάποιου άλλου, το κάνεις με τον κλασικό τρόπο πατώντας απλά πάνω στο προφίλ του.

Η ρύθμιση είναι ήδη διαθέσιμη σε κάποιους χρήστες (κατέβασε την αναβαθμισμένη εκδοχή για να το τσεκάρεις), αλλά θα την έχουν όλοι μέσα στους επόμενους μήνες.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

Tik Tok Instagram

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button