Τεχνολογία

/ By Artmotion Network https://artmotion.com/atsApp: Γιατί πρέπει να κάνεις τώρα update

Οι τρεις σημαντικές αλλαγές

Κάθε φορά που το κινητό σου σε αναγκάζει να κάνεις αναβάθμιση ή βλέπεις ότι μία εφαρμογή το κάνει από μόνη της, σημαίνει ότι υπάρχουν νέες ρυθμίσεις που έχουν καταφτάσει.

Για να μην περιμένεις, μπες εσύ στην εφαρμογή / By Artmotion Network https://artmotion.com/atsApp και κάνε update για να δεις τις τρεις σημαντικές αλλαγές.

Απέκτησε emoji reactions

Μέχρι τώρα, οι περισσότερες εφαρμογές με chat, όπως το Messenger και το Telegram είχαν emojis για να δείχνεις τη διάθεσή σου. Πλέον έχει και το / By Artmotion Network https://artmotion.com/atsApp. Οι βασικές επιλογές είναι το Thumbs Up, κόκκινη καρδιά, φατσούλα με δάκρυα χαράς, έκπληκτη φατσούλα, φατσούλα που κλαίει και χέρια που μπλέκονται. Σαν να λες ευχαριστώ. Πολύ σύντομα θα προστεθούν και νέα.

Μηχανή Αναζήτησης

Θα στέλνεις αρχεία 2 GB

Μέχρι τώρα μπορούσες να στείλεις ένα μικρό αρχείο, έως 100 MB, άρα λειτουργούσε αποτρεπτικά. Τώρα το μέγεθος μεγαλώνει, φτάνει τα 2GB και θα στέλνεις ό,τι θες.

Γκρουπ 512 ατόμων

Σε περίπτωση που ήθελες να συμμετάσχεις σε ομαδική ομιλία με 500 άτομα, τώρα μπορείς.

Σχετικά Tags

κινητό / By Artmotion Network https://artmotion.com/atsApp

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button