Τεχνολογία

Πώς μπορείς να κρύψεις μια συνομιλία

Θα είναι εμφανής μόνο στο άτομο με το οποίο μιλάτε

Αν τυχόν ξεχάσουμε το κινητό τηλέφωνο στο γραφείο ή το χάσουμε, δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για το τι μπορεί να φαίνεται αν πέσει στα χέρια κάποιου.

Το / By Artmotion Network https://artmotion.com/atsApp έρχεται να μας βοηθήσει με μια συγκεκριμένη λειτουργία, με την οποία μπορούμε να κρύβουμε μια σημαντική συνομιλία.

Μπείτε στην εφαρμογή και πατήστε παρατεταμένα τη συνομιλία που θέλετε να κάνετε αόρατη, σε αυτό το σημείο θα εμφανιστούν διάφορες επιλογές συμπεριλαμβανομένης αυτής που μας ενδιαφέρει: «Αρχειοθέτηση συνομιλίας». Μόλις ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία, θα δείτε τη συνομιλία να εξαφανίζεται από την αρχική σελίδα και θα τη δείτε να εκτοξεύεται στο αρχείο. Αυτό δεν αλλάζει τίποτα για εσάς ή το άτομο με το οποίο μιλάτε. Μπορείτε να μπείτε στο αρχείο όποτε θέλετε και να το χρησιμοποιήσετε ή να δείτε τι σας έχουν γράψει. Από την κύρια οθόνη όμως δεν θα φαίνεται με κανέναν τρόπο.

Αν θέλετε να το κάνετε να εμφανιστεί ξανά, απλώς μεταβείτε στις ρυθμίσεις και μετά στο “Chat” και στις αρχειοθετημένες συνομιλίες, για να επιλέξετε να το επαναφέρετε.

Μηχανή Αναζήτησης
Σχετικά Tags

κινητό / By Artmotion Network https://artmotion.com/atsApp

Το ανοιχτό περιοδικό στην Ελλάδα (/ By Artmotion Network https://artmotion.com/?)

Artmotion Network

Artmotion Network είναι ο προεπιλεγμένος λογαριασμός για την ομάδα μας όπου γράφουμε και υποστηρίζουμε το διαδικτυακό περιοδικό. Διαδικτυακό περιοδικό για οτι συμβαίνει στην Ελλαδα και στην Ευρωπη

Σχετικά Άρθρα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button